Årskurskonto hos VGFF

VGFF kan förvalta årskursens kassa på sitt bankkonto. På kontot går det att göra frivillig insättning av pengar som ska gå till utflykter, resor eller andra aktiviteter som årskursen har valt. På kontot kan man också ha insamlade pengar till eventuella jul- och sommarpresenter till lärarna. (Ett tips är att samla in pengar till bägge presenterna vid ett och samma tillfälle, istället för att göra två insamlingar under läsåret).

Inbetalningar

Det är årskursombuden (eller annan utsedd förälder) som samlar in pengar i sin årskurs. VGFF:s kassör kan sedan ta emot en klumpsumma och bokföra på kontot för årskursens räkning. Inbetalningen görs till plusgiro 70 38 99-5 och märk inbetalningen med vilken årskurs det gäller.

Utbetalningar

Det är även årskursombuden som begär utbetalningar från kontot. Av säkerhetsskäl måste två ombud göra begäran tillsammans och skriftligt underlag önskas. Dessa ska helst mailas till styrelsen, kontakt@vgff.se, eller lämnas i VGFF postfack (finns längst ner vid lärarnas postfack).  Kassören kan även betala fakturor som ska betalas med medel från årskursens kassa (maila fakturan till kassören).

Om ni vill ha ”kontoutdrag”, maila kassören.  OBS! Ni kan inte få information om vem som har gjort inbetalningarna.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: