Årsmötet avklarat

Den 22 september hade föräldraföreningen årsmöte. Här är en kort sammanfattning

Föreningens verksamhet och budget för kommande verksamhetsår

Budgeten är balanserad och tämligen blygsam. Styrelsen hoppas på större intäkter via medlemsavgifter till 31/10 och kan i så fall få loss mer pengar till barnens aktiviteter. Budgeten bifogas. Medlemsavgiften är i budget höjd till 90 kr/barn.

Verksamhetsplanen godkändes med vissa mindre justeringar. Punkten om att föreningen önskar återuppta Vinstakonakten ströks. Det känns som att skolans hemsida och blogg samt VFF´s hemsida fyller informationsbehovet. Däremot ska VFF uppmuntra skolan att engagera eleverna i arbetet med en skoltidning, av och för eleverna.

Under fokusområdet barnens arbetsmiljö inne och ute så framkom en del bra förslag som VFF ska driva vidare med skolan. T ex att föreningen bör få tillfälle att påverka en viss del av skolan budget samt tillgång till budgeten för att kunna följa upp planerade satsningar. VFF vill göra en utvärdering av rasternas fördelning runt lunch samt den lek-utrustning som finns tillänglig. Hur många datorer bör skolan ha för att kunna undervisa korrekt? Hur jobbar skolan med Friends och hur utvärderas arbetet? Detta är några av de frågor som VFF avser driva under året och kommer att redovisa i kommande mötesprotokoll.

Höjning från 70 till 90 kr godkändes. Ingen höjning har skett sedan 200

Hela protokollet finn här Årsmöte VFF 2011.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s