Bra resultat på Vinsta grundskolas dag

Hej föräldrar! 

Vinsta Grundskolas dag blev mycket lyckad och det är tack vare alla era insatser! Vi vill också ge en särskild eloge till klassombuden som varit kreativa, uthålliga och har lagt ned tid på detta. Det är roligt att vi kan samlas allihop på skolan, en gång om året, och tillsammans kan ge våra barn (och oss själva) den här upplevelsen.
Vinsten blev drygt 23 000 kr vilket är jättebra. Därutöver hade elevrådet inkomster från hoppborgen (de pengarna går till deras egen kassa). 
Pengarna kommer barnen till del på olika sätt. Till exempel kommer vi även nästa läsår att ge lärarna möjlighet att söka bidrag för kulturaktiviteter och utflykter med eleverna. Nytt för nästa år är att lärarna kan välja att söka bidrag för besök på Vetenskapens hus.

Tillsammans med rektor Magnus Johansson pratar vi om hur vi därutöver kan bidra till att göra skolvardagen ännu bättre för eleverna. En idé är att sponsra uppbyggnaden av en framtidsverkstad (läs mer om det i vårt senaste protokoll. 
Helt enkelt – tack för gott samarbete!
 Fortsätt att höra av er till oss med idéer, synpunkter eller för att byta tankar om det som händer på skolan. 

Hälsar 

Anna, Anna, Annika, Henrik, J-O, Johan och Lisa i styrelsen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s