Årsmöte och föreläsning med Kalle Zackari Wahlström

image002

Bild: Emilia Bergmark-Jiménez. 

Nu är det semestertider men vi planerar redan för höstterminen och vill bjuda in er som har barn på Vinsta grundskola östra, till matsalen, den 21 september kl 17.00-19.00. Då har vi vårt årsmöte. Vi har också, tillsammans med skolan, bjudit in Kalle Zackari Wahlström.

Kalle är känd från tv-programmen Svett & Etikett, Träna med Kalle samt Gympaläraren. Han ska föreläsa för oss föräldrar, lärare och annan personal på skolan denna kväll.

Vi vet att skolbarn rör på sig allt mindre och mår allt sämre. Föreläsningen kommer att handla om vad vi vuxna – i skolan och hemmet – kan göra åt det. Föräldraföreningen bjuder på korv med bröd. Fika kommer också att finnas. Anmäl dig till årsmötet och föreläsningen senast den 16 september via formuläret nedan eller på kontakt@vgff.se. Varmt välkommen!

En tanke på “Årsmöte och föreläsning med Kalle Zackari Wahlström”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s