Här kommer en försommarhälsning från föräldraföreningen

Föräldravandringarna

Stort tack till alla som varit ute och traskat. Tillsammans gör vi vårt närområde till en trygg plats att växa upp på. Under våren hade årskurs 1 störst andel vandrande föräldrar! På delad andraplats kom förskoleklass och årskurs 3. På tredje plats kom årskurs 2. Vi har satt in prispengarna på era respektive årskurskonton. Tider för höstens vandringar kommer upp på vår hemsida i augusti.

Vinsta grundskolas dag

Tack alla för era insatser på Vinsta grundskolas dag! Det blev en uppskattad kväll. Även poliserna hälsar att de hade roligt och var glada över möjligheten att få berätta om sitt jobb och möta våra nyfikna barn. Vinsten på närmare 23 000 kronor kommer vi att spendera utifrån elevers, föräldrars och lärares önskemål. Hör av er om ni har förslag eller idéer på inköp eller investeringar.

Aktuella frågor

Vi har haft bra tankeutbyte med skolledning, lärare och annan personal under läsåret. Tillsammans hittar vi utvecklingsområden och kan uppmärksamma allt det som fungerar bra. Inför hösten kommer vi fortsätta att prata om det specialpedagogiska stödet, rast- och fritidsverksamheten, övergången från åk 5 på Östra till åk 6 på Västra, trafikfrågor och säkrare skolvägar, skolmaten, kontakten mellan föräldrar och skolan, och mycket annat. Vi driver också ett ärende hos Exploateringskontoret, kring skolgården på Västra.

Ni kan alltid följa det vi gör genom att läsa våra protokoll, som finns på vår hemsida, eller mejla oss och fråga. Vi uppskattar alla idéer, rapporter och kloka tankar som ni bidrar med så fortsätt att höra av er!

Om du vill jobba i styrelsen nästa läsår, eller i ett utskott, så är du varmt välkommen. Vi hörs på kontakt@vgff.se.

Inför skolavslutningen överlämnade vi en korg med godis till all personal på skolan som tack från oss föräldrar.

Nu skickar vi varma sommarhälsningar till er och alla fina barn! Med vänliga hälsningar Ann, Annika, Björn, Charlotte, Henrik, Johan och Lisa i styrelsen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s