Välkomna på klassombudsmöte/föreningsmöte den 18 nov.

Vi ses kl 18.30-20.00 i Vinstaskolans personalrum. Om vi blir fler än 30 personer byter vi lokal till matsalen. Vi bjuder på kaffe, te och kakor. Klassombud och andra intresserade föräldrar är varmt välkomna! Anmäl dig till mötet senast den 13 nov på vinstaskolanff@hotmail.se

Dagordning

Vi har bjudit in vår nya rektor Magnus Johansson som kommer att presentera sig. Han ska också berätta om Vinsta Grundskola och sammanslagningen med högstadiet och den eventuella (framtida) ombyggnationen av vår skola.

Info: Trafiksituationen runt Vinstaskolan. Vi har intensifierat uppvaktningen av Trafikkontoret efter olyckan på Vinstavägen i v 42.

Fråga: Vi letar ny skolfotoleverantör och vill skapa ett utskott (en arbetsgrupp) kring detta. Vi behöver höra era önskemål och sedan få hjälp med researchen inför valet av företag.

Fråga: Förslag på föreläsare eller önskemål om ämne till nästa års föreläsning?

Info: Föräldravandringarna. Vi har haft möte med medborgarvärdar och fältassistenter i stadsdelen och rapporterar från det.

Info: Klubben. Vi har just nu en dialog med skolan om verksamheten på Klubben (fritidsverksamhet för elever i åk 4-6).

Info: VFF delar ut bidrag som kan sökas av klasslärarna. Om lärarna inte utnyttjar bidraget kan klassombuden göra ansökan i slutet av läsåret.

Styrelsen lade en proposition om stadgeändringar på årsmötet. Se bilaga. Kan de nya stadgarna godkännas? (För ändring av stadgar fordras likalydande beslut vid två på varandra följande föreningsmöten av vilka minst ett skall vara årsmöte. Mellan de båda mötena skall minst två månader förflyta.)

NY PUNKT: Beslut om namnbyte till Vinsta Grundskolas Föräldraförening. (Vi kommer i samband med detta ändra föreningens namn i stadgarna.)

Övriga frågor.

Dagordning klassombudsmöte 18 november 2014

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s